Installera solceller hemma

Spännande att du är här. Vi slår vad om att du är minst lika intresserad av solceller som vi, men kanske inte vet om det än. Vad väntar vi på, låt oss ta steget mot en ljusare framtid.

Instalera solceller hemma

Spännande att du är här. Vi slår vad om att du är minst lika intresserad av solceller som vi, men kanske inte vet om det än. Vad väntar vi på, låt oss ta steget mot en ljusare framtid.

st

Installerade anläggningar

MW

Installerad effekt

kg

Sparade ton CO2 per år

Producerad energi

Solceller - Det optimala valet för hållbar energi

Varför ska solceller vara det självklara valet för att ta kontroll över din energiframtid? Vi ger dig inte bara ett svar - vi ger dig flera starka skäl:

Ekonomisk frihet

Med solceller blir du din egen energiproducent och slipper oroa dig för prissvängningar på marknaden. Det är en investering som betalar sig själv genom att minska dina energikostnader och ge dig långsiktig ekonomisk stabilitet.

Tillförlitlig teknik

Våra solcellsanläggningar är utrustade med den senaste tekniken och levererar pålitlig energi i årtionden. Med garantier upp till 20 eller 30 år kan du lita på att din investering ger avkastning under lång tid framöver.

Hållbarhet och besparingar

Solenergi är inte bara bra för miljön, den är också bra för din plånbok. Genom att minska din klimatpåverkan sparar du pengar samtidigt som du gör en positiv skillnad för planeten. Våra solcellsanläggningar tjänar tillbaka sin klimatpåverkan på bara sex månader, vilket gör dem till en lönsam och hållbar investering.

Enkelhet och bekvämlighet

Att hantera en solcellsanläggning ska vara enkelt och bekvämt. Vår teknik är intuitiv och kräver minimalt med underhåll.

WINAICO WST-NGXB-D3

WINAICO WST-NGXB-D3 Full Black är en variant av den bifaciala glas-glas solpanelserien. Med en elegant helsvart design kombinerar dessa solceller inte bara prestanda utan ger också en estetiskt tilltalande lösning. Genom att utnyttja bifacial teknologi kan panelerna samla solenergi från både framsidan och baksidan, vilket ökar deras totala effektivitet. Denna serie erbjuder därmed en kombination av hög prestanda och stilfull design för ditt solenergiprojekt.

Solortus - Din pålitliga partner för Solenergi

Välkommen till Solortus, din pålitliga partner för solcellslösningar som sträcker sig över hela processen, från planering till driftsättning. Vi strävar efter att skapa långsiktiga, effektiva och skräddarsydda lösningar för dig.

Var vi finns

Med närvaro i Hultsfred, Malmö, Gamleby, Kisa, Linköping, Oskarshamn, Valdemarsvik, Vimmerby, Västervik och Åtvidaberg är vi redo att betjäna dig över hela regionen.

Solpaneler - Hela Vägen

Vi erbjuder inte bara solpaneler, vi erbjuder en fullständig lösning. Med vår expertis och personliga engagemang guidar vi dig genom hela processen - från planering och installation till att sätta anläggningen i drift. Med solpaneler från oss kan du förvänta dig lägre kostnader, bättre kontroll och ökat oberoende från de skiftande energipriserna.

Professionell Planering och Installation

Vårt team av experter tar hänsyn till alla faktorer, inklusive takets storlek, fastighetens placering och geografiska förutsättningar för att leverera en optimal lösning som passar just dina behov. Vi garanterar en smidig och professionell installation och ser till att du får en genomgång av hur allt fungerar.

Kontakta oss för din Solcells Resa

Är du redo att investera i solenergi? Kontakta oss idag för att boka in ett möte och påbörja din resa mot en ljusare och mer hållbar energiframtid. Med Solortus som din partner för solenergi kan du se fram emot en framtid med mer ekonomiskt och miljövänligt energianvändande.

Goda referenser och tidigare projekt

Vi behöver inte komma med stora ord för att du ska förstå vår kompetens. Det överlåter vi till våra kunder istället. Därför anstränger vi oss gärna för att du ska få prata med någon med ett liknande projekt som du själv, oavsett om det gäller en lantbruksfastighet eller ett företag på frammarsch.

Vanliga frågor om solceller

Varför ska jag välja Solortus för solceller?

Är solenergi en bra investering?

Hur fungerar solceller?

Kan solceller fungera under molniga dagar?

Fri rådgivning och offert

För oss har fri offert alltid varit en självklarhet, för andra ett erbjudande. I denna utvärderar vi noggrant din energiproduktion och sätter det i relation till din nuvarande och framtida energiförbrukning. Här lägger vi grunden för din ljusa framtid.