Installera solceller i Västervik

Dags att ta steget in i framtiden? Vi är ett företag som specialiserat oss på att installera solceller och solpaneler i Västervik och vi står redo att hjälpa dig att ta nästa steg - mot lägre kostnader och mot en bättre miljö. Solortus har funnits sedan 2012 och vi har gedigen erfarenhet av att installera solceller hos privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er.

Instalera solceller i Västervik

Dags att ta steget in i framtiden? Vi är ett företag som specialiserat oss på att installera solceller och solpaneler i Västervik och vi står redo att hjälpa dig att ta nästa steg - mot lägre kostnader och mot en bättre miljö. Solortus har funnits sedan 2012 och vi har gedigen erfarenhet av att installera solceller hos privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er.

Solceller Västervik - ett riktigt bra val

Varför ska man då välja solceller i Västervik? Det finns flera starka argument till detta och här nedan följer några av dessa:

Lägre kostnader

Med en egen solcellsanläggning så går du från konsument till producent. Du producerar din egen el och blir med detta också oberoende av omvärldens priser. Det leder till lägre kostnader.

Lång hållbarhet

Med oss som installatör av solceller i Västervik så kan du räkna med en anläggning som håller i minst 20 år framåt i tiden - och som börjar betala av sig redan från dag ett.

Bra för miljön

Solen är en outtömlig källa för energi och det handlar dessutom om rakt igenom grön sådan. Med solpaneler och en solcellsanläggning kan du producera el som är bra för vår miljö. En ödesfråga i vår tid.

Enkel drift

Våra solcellsanläggningar är enkla att styra och kräver minimalt med underhåll.

WINAICO WST-NGXB-D3

WINAICO WST-NGXB-D3 Full Black är en variant av den bifaciala glas-glas solpanelserien. Med en elegant helsvart design kombinerar dessa solceller inte bara prestanda utan ger också en estetiskt tilltalande lösning. Genom att utnyttja bifacial teknologi kan panelerna samla solenergi från både framsidan och baksidan, vilket ökar deras totala effektivitet. Denna serie erbjuder därmed en kombination av hög prestanda och stilfull design för ditt solenergiprojekt.

Solpaneler Västervik - vi är med från start till mål

Med ett personligt engagemang, men professionalism och med en enorm kunskap om solenergi så kan vi hjälpa dig att installera solceller i Västervik och med detta också hjälpa dig till lägre kostnader, bättre kontroll och ett större oberoende av omvärldens priser.

Vi planerar varje solcellsanläggning ner på detaljnivå och med målet att skapa långsiktiga, effektiva och optimala lösningar för våra kunder. Är du intresserad av solceller i Västervik? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte och börjar din resa mot framtidens energi!

Att fler och fler tar steget mot solceller är ingen slump. Det handlar om ett ytterst medvetet val där man dels vill sänka sina kostnader och där man dels också vill bidra till en bättre värld och miljö.

Din partner för Solpaneler i Västervik

Väljer du oss för solpaneler i Västervik så väljer du en partner som är med dig från start till mål. Vi planerar anläggningen utifrån de förutsättningar som finns - takets storlek, fastighetens placering, geografi, väderstreck - och arbetar därefter fram en optimal lösning för just dig.

Vi installerar dina solpaneler och ser till att anläggningen sätts i bruk - givetvis med en genomgång om hur allting fungerar för dig. Vi är med dig hela vägen och skapar en komplett lösning för dig, dina krav och behov.

Goda referenser och tidigare projekt

Vi har sedan starten 2012 hjälpt privatpersoner, företag och fastighetsägare med skräddarsydda, optimerade lösningar inom solenergi.

Vår kunskap och vår samlade erfarenhet gör att vi kan ta oss alla typer av projekt - från att installera solpaneler i Västervik hos dig som villaägare, vidare till att skapa större solcellsparker. Vår erfarenhet gör även att vi kan visa upp en massa referensprojekt och sätta dig i kontakt med våra tidigare kunder.

Solceller är en investering och du måste känna dig trygg och säker på att pengarna du lägger kommer att betala av sig. Våra referenser ger dig en bra bild av oss, hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig om du väljer Solortus.

Solceller Västervik - från konsument till producent

Elpriset kan stiga rejält. Det var något som den förra vintern lärde svenska villaägare, företag och fastighetsägare. En stor fördel med att välja solpaneler i Västervik är att man går från att vara konsument till att bli en producent av el. Med detta så blir man också mer oberoende av turbulens i omvärlden och av hur priset på elmarknaden ser ut.

Med en rätt planerad och optimerad solcellsanläggning skapas inte sällan också ett överskott av el. Du producerar mer än vad du använder och kan sälja överskottet vidare. En ren vinst.

Personligt engagemang

Väljer du oss för att installera solpaneler på din villa så får du en partner som engagerar sig fullt ut. Vi brinner för solenergi och vill att så många som möjligt ska ta del av de fantastiska möjligheter som finns idag. Solenergi är framtidens energi, men framtiden är redan här. Detär ingen idé att vänta. Med vår hjälp så tar du nästa steg - mot grön energi och lägre kostnader.

Vanliga frågor om solceller

Varför ska jag välja Solortus för solceller i Västervik?

Är solenergi en bra investering?

Hur fungerar solceller?

Kan solceller fungera under molniga dagar?

st

Installerade anläggningar

MW

installerad Effekt

kg

Sparade ton CO2 per år

Producerad energi

Fri rådgivning och offert

För oss har fri offert alltid varit en självklarhet, för andra ett erbjudande. I denna utvärderar vi noggrant din energiproduktion och sätter det i relation till din nuvarande och framtida energiförbrukning. Här lägger vi grunden för din ljusa framtid.