Installera solceller i Linköping

Spännande att du är här. Vi slår vad om att du är minst lika intresserad av solceller som vi, men kanske inte vet om det än. Vad väntar vi på, låt oss ta steget mot en ljusare framtid.

Installera solceller i Linköping

Spännande att du är här. Vi slår vad om att du är minst lika intresserad av solceller som vi, men kanske inte vet om det än. Vad väntar vi på, låt oss ta steget mot en ljusare framtid.

Solceller Linköping - ett riktigt bra val

Varför ska man då välja solceller i Linköping? Det finns flera starka argument till detta och här nedan följer några av dessa:

Lägre kostnader

Med en egen solcellsanläggning så går du från konsument till producent. Du producerar din egen el och blir med detta också oberoende av omvärldens priser. Det leder till lägre kostnader.

Lång hållbarhet

Med oss som installatör av solceller i Linköping så kan du räkna med många år av energibesparing och våra solceller har en garanti-tid på 20 och 30 år och som börjar betala av sig redan från dag ett.

Bra för miljön

Solen är en outtömlig källa av grön energi. Med solpaneler och en solcellsanläggning kan du producera el som är bra både för vår miljö och din ekonomi. Dessutom tjänar du in hela dess klimatpåverkan på bara sex månader.

Enkel drift

Våra solcellsanläggningar är enkla att styra och kräver minimalt med underhåll. Du kan lätt följa din produktion och konsumtion via en app och det finns fler smarta funktioner att komplettera din anläggning med om du önskar.

Dags att ta steget in i framtiden?

Vi är ett företag som specialiserat oss på att installera solceller och solpaneler i Linköping och vi står redo att hjälpa dig att ta nästa steg - mot lägre kostnader och mot en bättre miljö. Solortus har funnits sedan 2012 och vi har gedigen erfarenhet av att installera solceller hos privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er.

Vi finns även i Hultsfred, Malmö, Gamleby, Kisa, Linköping, Oskarshamn, Valdemarsvik, Vimmerby, Västervik och Åtvidaberg

Solpaneler Linköping - vi är med från start till mål

Med ett personligt engagemang, men professionalism och med en enorm kunskap om solenergi så kan vi hjälpa dig att installera solceller i Linköping och med detta också hjälpa dig till lägre kostnader, bättre kontroll och ett större oberoende av omvärldens priser.

Vi planerar varje solcellsanläggning ner på detaljnivå och med målet att skapa långsiktiga, effektiva och optimala lösningar för våra kunder. Är du intresserad av solceller i Linköping? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte och börjar din resa mot framtidens energi!

Att fler och fler tar steget mot solceller är ingen slump. Det handlar om ett ytterst medvetet val där man dels vill sänka sina kostnader och där man dels också vill bidra till en bättre värld och miljö.

Din partner för Solpaneler i Linköping

Väljer du oss för solpaneler i Linköping så väljer du en partner som är med dig från start till mål. Vi planerar anläggningen utifrån de förutsättningar som finns - takets storlek, fastighetens placering, geografi, väderstreck - och arbetar därefter fram en optimal lösning för just dig.

Vi installerar dina solpaneler och ser till att anläggningen sätts i bruk - givetvis med en genomgång om hur allting fungerar för dig. Vi är med dig hela vägen och skapar en komplett lösning för dig, dina krav och behov.

Dags att ta steget in i framtiden?

Varför ska man då välja solceller i Linköping? Det finns flera starka argument till detta och här nedan följer några av dessa:

  • Lägre kostnader. Med en egen solcellsanläggning så går du från konsument till producent. Du producerar din egen el och blir med detta också oberoende av omvärldens priser. Det leder till lägre kostnader.
  • Lång hållbarhet. Med oss som installatör av solceller i Linköping så kan du räkna med en anläggning som håller i minst 20 år framåt i tiden - och som börjar betala av sig redan från dag ett.
  • Bra för miljön. Solen är en outtömlig källa för energi och det handlar dessutom om rakt igenom grön sådan. Med solpaneler och en solcellsanläggning kan du producera el som är bra för vår miljö. En ödesfråga i vår tid.
  • Enkel drift. Våra solcellsanläggningar är enkla att styra och kräver minimalt med underhåll.

Vanliga frågor om laddstolpar

Kan jag använda Grön Teknik-avdrag om jag installerar en laddstolpe?

Varför är det viktigt att installera laddstolpar?

Hur många solceller finns i världen?

Hur många solceller finns i världen?

st

Installerade anläggningar

MW

installerad Effekt

kg

Sparade ton CO2 per år

Producerad energi

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning, helt utan kostnad. Lösningen är anpassad efter ditt hus och dina behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ditt tak kan producera och hur både din nuvarande och framtida förbrukning ser ut.