Laddstolpar - vi hjälper er med installationen

Laddstolpar - vi hjälper er med installationen

Tre fördelar med laddstolpar

Miljövänliga

Laddstolpar främjar användningen av elbilar, vilket minskar beroendet av fossila bränslen och minskar därmed koldioxidutsläppen.

Kostnadseffektiva

I längden kan laddning av fordon vid laddstolpar vara ekonomiskt fördelaktigt jämfört med traditionella bränslekostnader, speciellt om man beaktar lägre underhållskostnader för elbilar.

Infrastruktur för framtiden

Utbyggnad av laddstolpsnätverk skapar en viktig infrastruktur för övergången till elektriska fordon och främjar hållbar mobilitet på lång sikt.

Dags för ny teknik till bilen?

Solortus har lång vana av att installera laddstolpar och vi kan åta oss både större och mindre projekt . Behöver du som privatperson professionell hjälp med att installera en laddstolpe eller en laddbox i din villa? Är ni som företag i behov av laddstolpar? Eller behöver er BRF hjälp med att skapa en ny infrastruktur för era parkeringsplatser där laddstolpar inkluderas? Vi kan hjälpa till med allt detta. Kontakta oss idag!

Vi finns även i Hultsfred, Malmö, Gamleby, Kisa, Linköping, Oskarshamn, Valdemarsvik, Vimmerby, Västervik och Åtvidaberg

Hållbara lösningar till bra priser

Solortus har en lång och gedigen vana av arbete med allt som rör solenergi och vi kan skapa hållbara lösningar som sparar pengar och som är bra för klimat och miljö. Vi arbetar alltid nära våra kunder och har kapacitet att skräddarsy lösningar baserat på krav, önskemål och behov. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa tjänster, levererade med ett personligt engagemang och till bra priser.

Laddstolpar - företag och BRF:er

Behovet av laddstolpar ökar hela tiden. Fler och fler väljer att köpa elbilar och med detta kommer också krav på effektiv, trygg och säker laddning av bilen - i både hemmet och på exempelvis arbetsplatsen. Med våra laddboxar och vår professionella installation så kan vi erbjuda företag och BRF:er allt detta - till riktigt bra priser.

Vi är experter på solenergi och kan skapa lösningar där bilarna laddas - sömlöst - med hjälp av energi från solen. Med hjälp av solpaneler kan vi skapa en solcellsanläggning där laddboxar är integrerade. Det ger prisvärda lösningar utan att tumma på effekten.

Hållbara laddboxar som klarar väder och vind

Vi lever i ett land där säsongerna går från kallt till varmt och där sol, snö, is och vind är en del av vardagen. Detta är något man måste ha i åtanke i samband med att man väljer laddstolpar och installerar sådana.

Vi skapar lösningar anpassade för vårt nordiska klimat och med målet att de ska hålla långt in i framtiden. Vi samarbetar med det norska företaget Zaptec som producerar laddstolpar som står pall för alla väder och som tagits fram även med oss i Norden i åtanke. Det garanterar en lång hållbarhet - och en effekt som går utanpå det mesta.

Behöriga installatörer av laddstolpar

Vi är med våra kunder från start till mål och går alltid igenom dels hur behoven ser ut - och dels vilka förutsättningar som finns. Givetvis så blir även budgeten en fråga och en faktor som spelar en avgörande roll kring hur många laddstolpar som ska installeras.

Projektering och planering är den viktigaste punkten för en lyckad installation och för en god effekt i framtiden. Vad gäller själva installationen av laddstolpar så sköts den alltid av behöriga elektriker och installatörer. Det är ett lagkrav.

Varför välja oss för installation av laddstolpar?

Det finns många starka skäl till att anlita oss för installation av laddstolpar. Vi räknar upp några av dessa här nedan:

  • Professionalism. Vi brinner för solenergi och ny teknik. Vårt mål är att hjälpa fler att lösa biljett till framtidens energi. Vi arbetar alltid med ett mål i att leverera bästa tänkbara lösning till våra kunder - alltid till lägsta tänkbara pris.
  • Lokal förankring. Vi arbetar lokalt och med ett personligt engagemang. Vi är med våra kunder på hela resan. Detta gäller även för framtida underhåll. Skulle det vara något problem så är vi bara ett samtal bort.
  • God erfarenhet. Vårt företag har varit verksamt sedan 2012 och det handlar om år av samlad erfarenhet som står till kundens förfogande. Vi vet vad som fungerar, vad som fungerar sämre och vad man måste tänka på i samband med att man väljer solceller eller står inför att installera laddstolpar.

Vanliga frågor om laddstolpar

Kan jag använda Grön Teknik-avdrag om jag installerar en laddstolpe?

Varför är det viktigt att installera laddstolpar?

Finns det olika typer av laddstolpar?

Kan jag använda en laddstolpe för olika typer av elfordon?

st

Installerade anläggningar

MW

Installerad effekt

kg

Sparade ton CO2 per år

Producerad energi

Fri rådgivning och offert

Kontakta oss så tar vi fram en komplett offert och lösning, helt utan kostnad. Lösningen är anpassad efter ditt hus och dina behov. Vi utgår från hur mycket solenergi ditt tak kan producera och hur både din nuvarande och framtida förbrukning ser ut.