Solortus är din helhetsleverantör inom solcellssystem

Solortus arbetar med villor, kommersiella byggnader och lantbruk. Vi levererar och installerar kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar med högsta kvalitet som håller i många år. Efter dina önskemål tar vi fram en smart och hållbar energilösning.

Image

Vi levererar framtidens energi

Vi är er helhetsleverantör inom solcellssystem. Vi ger dig en säker och trygg installation med våra certifierade installatörer och finns med er före, under och efter installation.

Projektering

Vi gör ett besök hos dig. Därefter sätter vi ihop en offert, ritning, teoretisk elproduktionsberäkning och investeringskalkyl, på en solenergilösning som passar just dina förutsättningar perfekt. Allt detta gör vi kostnadsfritt.

Installation

Vi monterar och installerar en komplett och nyckelfärdig solcellsanläggning av högsta kvalité

Driftsättning

Din anläggning är igång, och den elektricitet du inte använder själv kan du sälja! Genom en app eller dator kan du enkelt följa elproduktionen från din solcellsanläggning varje dag. Vi finns självklart kvar för dig som kund även efter att solcellsanläggningen är färdig, ifall frågor och funderingar dyker upp.


 

Vi hjälper dig med en perfekt solenergilösning för dig

Här samlar vi information och tips som solenergi. Självklart är du alltid välkommen att kontakta oss vid frågor eller behov av rådgivning.

Skattereduktion för mikroproduktion av förnybar el: Läs mer hos Skatteverket
Solcellslån: Tjustbygdens sparbank
För mer info om solenergi: Läs mer hos Svensk Solenergi och på solelportalen
Skattereduktion för grön teknik: Läs mer på skatteverket om grön teknik

Har ni ett projekt på gång?

Erhåll en fri offert på ert projekt

Solortus i korthet

Solortus levererar och installerar kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar med högsta kvalité.

Vi arbetar med villor, kommersiella byggnader och lantbruk. Efter dina önskemål tar vi fram smarta hållbara energilösningar

Följ oss