Om oss | Solortus

Om oss | Solortus levererar och installerar kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar

Solortus startades 2012 av Martin Rosenblad genom hans stora intresse för solenergi, smarta lösningar och ny teknik. Genom sin kunskap och engagemang började resan med att informera och utbilda företag och privatpersoner till idag då solceller är en tänkbar energikälla för de flesta.

Idag drivs företaget av Lisa och Martin Rosenblad med 10 anställda. För oss på Solortus är det viktigt att vara ett hållbart företag på alla plan och att växa organiskt för att hålla en hög teknisk kvalité och personlig service.

Vi finns med våra kunder hela vägen, från första besöket till projektering och offert och slutligen montage och en driftsatt anläggning. Vi hittar alltid kundanpassade smarta lösningar för både kommersiella fastigheter, jordbruk och villan.

Image

Kort om Solortus

Solortus planerar, säljer och installerar framtidens energi.Vi levererar kompletta solenergilösningar som lönar sig!

Vi tar kundansvar

Solortus har sedan starten 2012 alltid stått för bästa tänkbara material och montage och vi finns alltid för att hjälpa er.

Med vår historik som solenergiföretag har vi mycket hög kunskap om solceller och smarta energilösningar, allt för bästa tänkbara kvalitet för er som kund.

Support - Service

Ett av våra viktigaste fundament är att alltid ge er som kund bästa support och service. Vi är kunniga, har hög teknisk kompetens och är serviceinriktade och utvecklas tillsammans med våra kunder.

Innovativa

Vi på Solortus är innovativa. Vi är en helhetslösning och ligger alltid i framkant när det gäller solenergins utveckling och smarta energilösningar.

Tjänster

VI ÄR KREATIVA -
LÅT OSS HJÄLPA ER

Solortus planerar, säljer och installerar framtidens energi. Vi levererar kompletta solenergilösningar som lönar sig!

In the box

Vi levererar alltid kompletta lösningar

En tanke?

Är det något ni funderar över, tveka inte, kontakta oss

Projekt - planering

Vi projekterar och planerar er kommande anläggning

Uppföljning

Att vara kund till Solortus ger trygghet och stabilitet

Har ni ett projekt på gång?

Erhåll en fri offert på ert projekt