VÄXELRIKTARE

Få ut en maximal effekt av dina solceller med en växelriktare.

En växelriktare har två viktiga funktioner i ett solcellssystem. Den första uppgiften är att omvandla likströmen som solcellerna producerar till växelström. Med en effektiv växelriktare kan ditt solcellssystem producera mer el. Växelriktarens andra uppgift är att belasta solcellsmodulerna på bästa sätt, då får ni ut största möjliga effekt vid olika solinstrålning.

Solaredge växelriktare

Solaredge: SolarEdge växelriktaren kombinerar sofistikerad digital styrteknologi med effektiv kraftkonvertering för att uppnå överlägset resultat av solelproduktion och bästa tillförlitligheten.


Den fasta spänningsteknologin säkerställer att växelriktaren alltid fungerar med sin optimala ingångsspänning, oavsett antalet moduler i en sträng eller miljö.


Dataövervakning är integrerad i växelriktaren och rapporterar data från varje PV-modul. Dessa data kan överföras till webben och nås via SolarEdge-övervakningsplattformen för prestandanalys, feldetektering och felsökning av PV-system.

Delta växelriktare

Delta: Deltas trefasväxelriktare är lämpliga för privatpersoner, kommersiella, industriella och storskaliga solcellsinstallationer. Hela serien är IP65-klassad, vilket gör dem lämpliga för användning i olika utomhusmiljöer.


Att vara utrustad med 1 till 6 MPP-tracker ger våra växelriktare större effektivitet i elproduktionen jämfört med de som erbjuds av konkurrenter.


De har också programmerbara funktionalitetskontrollfunktioner som förbättrar driftsstabiliteten hos solcellsystem och elnät.

Har ni ett projekt på gång?

Erhåll en fri offert på ert projekt

Solortus i korthet

Solortus levererar och installerar kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar med högsta kvalité.

Vi arbetar med villor, kommersiella byggnader och lantbruk. Efter dina önskemål tar vi fram smarta hållbara energilösningar

Följ oss