LADDSTOLPAR

Ladda bilen smidigt med en installerad laddstolpe

Ladda din elbil med en laddstolpe. Det är enklare, säkrare och ger dig en laddning på upp till fyra gånger snabbare än vad ett vanligt vägguttag ger. När ni köper er laddstolpe hos oss kommer våra montörer ut och installerar åt er.

Billaddare

Neoom: Neoom BOXX är tillgänglig för både privat och offentlig användning och kan kontrolleras via smartphone genom att använda QR koder eller RFID-teknik.

En integrerad energimätare och inbyggd säkring gör att laddningen blir enkel och smidig. BOXX kan även designas efter individuella önskemål, vilket gör den till en unik laddstation.


Mennekes: Den kompakta designen gör denna väggbox till en idealisk laddstation i trånga utrymmen. Den 5 meter långa kabeln med typ 2 kontakt är enkel att handskas med och nästan alla nya elfordon som är tillgängliga i Europa kan laddas med den.

Bara att plugga in och ladda. Ingen auktorisation krävs. AMTRON Compact finns i 3,7 kW (en-fas) upp till 11 kW (tre-fas) laddeffekt, allt för att möta det breda spektrum av krav från olika elfordon och elnät. Statusindikator håller dig uppdaterad hela tiden.


Efuel: elbilsladdare som ären norsk uppfinning.
Efuel är prisvärda och innovativa, alla är uppkopplade gratis via 4G.

Har ni ett projekt på gång?

Erhåll en fri offert på ert projekt

Solortus i korthet

Solortus levererar och installerar kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar med högsta kvalité.

Vi arbetar med villor, kommersiella byggnader och lantbruk. Efter dina önskemål tar vi fram smarta hållbara energilösningar

Följ oss