BATTERIER

Lagra solens energi med hjälp av ett solcellsbatteri

När solen går ner kan inte längre solcellerna producera någon solenergi. Med hjälp av ett solcellsbatteri kan vi dock använda överskottsenergin från dagen och använda till kvällen. På så sätt sänker du din elräkning ytterligare och ditt hushåll blir ännu mer självförsörjande.

Batterier

LG Chem: KOMPAKT STORLEK OCH ENKEL INSTALLATION
Det kompakta och lätta utförandet hos RESU är i världsklass. Utformningen medger enkel vägginstallation för inom såväl som utomhus (IP55). Inverteraranslutningarna har även förenklats, vilket minskar installationstid och kostnader.

KRAFTFULLA PRESTANDA
Den nya RESU-serien erbjuder branschledande kontinuerlig kraft och DC round-trip efficiency - RTE (95 %). LG Chem:s L&S-teknik (Lamination & Stacking) ger hållbarhet och säkerställer 80 % bibehållen kapacitet efter 10 år.

BEPRÖVAD SÄKERHET
LG Chem ger säkerheten högsta prioritet och använder samma teknik i sina ESS-produkter med beprövad säkerhet för fordonsbatterier. Alla produkter är helt certifierade i enlighet med relevanta globala standarder.
LG Chem är en ledande tillverkare av litiumjon-batterier i fordons- och ESS-batteribranschen.

Nilar: Med ökad användning av solkraft och anskaffande av elbilar, blir det moderna hushållet mer självförsörjande och hållbart. Den nya Nilar Energy Compact (EC) Home Box lagrar överskottet av solenergi, för att användas när behovet av el är stort eller när som helst när el behövs.

På så sätt ökar den egna energiförbrukningen, effekttoppar i energiförbrukningen reduceras och elnätskostnader blir lägre. Husägaren blir därmed mer oberoende av elnätet.
Nilar EC Home Box är en helt återvinningsbart energilager som är svensktillverkat med 100% förnyelsebar energi och designat för en livslängd på mer än 20 år.


Pylontech: Med den modulära designen ger produkterna i Powercube-serien stor flexibilitet, både för rackmonterade och containerbaserade energilagringskonstruktioner. Det ger kunden möjlighet att använda energilagringssystemet för att lösa olika begränsningar inom elnätet, t ex som support vid strömavbrott, stabilisera solenergi, energiförflyttning över dygnet, avlastning för huvudsäkringar, stabilisera elnätet.

Med lång erfarenhet av BESS (batteri energilagringssystem), och ROI kontroll, så är Pylontech Powercube ett tryggt val av energilager.


Neoom: Maximal flexibilitet som matchar dina behov!
Neoom KJUUBE imponerar med sina unika funktioner, utseende, design och flexibilitet. KJUUBE är lösningen för alla energiutmaningar som du kan ha: från 6 till 10 kW effekt, 8,6 kWh till 57,5 kWh i användbar lagringskapacitet.

KJUUBE är helt modulär och kan placeras nästan var som helst.

Har ni ett projekt på gång?

Erhåll en fri offert på ert projekt

Solortus i korthet

Solortus levererar och installerar kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar med högsta kvalité.

Vi arbetar med villor, kommersiella byggnader och lantbruk. Efter dina önskemål tar vi fram smarta hållbara energilösningar

Följ oss