Våra produkter | Solortus

Produkter | Solortus levererar och installerar produkter som alltid håller högsta kvalitet

Solortus planerar, säljer och installerar framtidens energi. Vi levererar kompletta solenergilösningar som lönar sig!

Solortus levererar och installerar kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar med högsta kvalité. Vi arbetar med villor, kommersiella byggnader och lantbruk.

Efter dina önskemål tar vi fram smarta hållbara energilösningar och finns tillhands från besök till montage som görs av våra egna certifierade installatörer.

Image

Solceller

Winaico

Winaico står för innovation, kvalité och hållbarhet. Vi tror starkt på solenergi som en av de största energikällorna i framtiden.

Sedan vår start har vi arbetat med att marknadsföra solenergi över hela världen. Med våra produkter vill vi bidra till kampen mot klimatförändringar och göra världen till en bättre plats.

Solceller

Winaico: Winaico står för innovation, kvalité och hållbarhet. Vi tror starkt på solenergi som en av de största energikällorna i framtiden.

Sedan vår start har vi arbetat med att marknadsföra solenergi över hela världen. Med våra produkter vill vi bidra till kampen mot klimatförändringar och göra världen till en bättre plats.

Solarstone: Byggnadsintegrerade solceller med hög kvalite som ersätter yttertaket och samtidigt producerar el.

Batterier

LG Chem: KOMPAKT STORLEK OCH ENKEL INSTALLATION
Det kompakta och lätta utförandet hos RESU är i världsklass. Utformningen medger enkel vägginstallation för inom såväl som utomhus (IP55). Inverteraranslutningarna har även förenklats, vilket minskar installationstid och kostnader.

KRAFTFULLA PRESTANDA
Den nya RESU-serien erbjuder branschledande kontinuerlig kraft och DC round-trip efficiency - RTE (95 %). LG Chem:s L&S-teknik (Lamination & Stacking) ger hållbarhet och säkerställer 80 % bibehållen kapacitet efter 10 år.

BEPRÖVAD SÄKERHET
LG Chem ger säkerheten högsta prioritet och använder samma teknik i sina ESS-produkter med beprövad säkerhet för fordonsbatterier. Alla produkter är helt certifierade i enlighet med relevanta globala standarder.
LG Chem är en ledande tillverkare av litiumjon-batterier i fordons- och ESS-batteribranschen.

Nilar: Med ökad användning av solkraft och anskaffande av elbilar, blir det moderna hushållet mer självförsörjande och hållbart. Den nya Nilar Energy Compact (EC) Home Box lagrar överskottet av solenergi, för att användas när behovet av el är stort eller när som helst när el behövs.

På så sätt ökar den egna energiförbrukningen, effekttoppar i energiförbrukningen reduceras och elnätskostnader blir lägre. Husägaren blir därmed mer oberoende av elnätet.
Nilar EC Home Box är en helt återvinningsbart energilager som är svensktillverkat med 100% förnyelsebar energi och designat för en livslängd på mer än 20 år.


Pylontech: Med den modulära designen ger produkterna i Powercube-serien stor flexibilitet, både för rackmonterade och containerbaserade energilagringskonstruktioner. Det ger kunden möjlighet att använda energilagringssystemet för att lösa olika begränsningar inom elnätet, t ex som support vid strömavbrott, stabilisera solenergi, energiförflyttning över dygnet, avlastning för huvudsäkringar, stabilisera elnätet.

Med lång erfarenhet av BESS (batteri energilagringssystem), och ROI kontroll, så är Pylontech Powercube ett tryggt val av energilager.


Neoom: Maximal flexibilitet som matchar dina behov!
Neoom KJUUBE imponerar med sina unika funktioner, utseende, design och flexibilitet. KJUUBE är lösningen för alla energiutmaningar som du kan ha: från 6 till 10 kW effekt, 8,6 kWh till 57,5 kWh i användbar lagringskapacitet.

KJUUBE är helt modulär och kan placeras nästan var som helst.

Billaddare

Neoom: Neoom BOXX är tillgänglig för både privat och offentlig användning och kan kontrolleras via smartphone genom att använda QR koder eller RFID-teknik.

En integrerad energimätare och inbyggd säkring gör att laddningen blir enkel och smidig. BOXX kan även designas efter individuella önskemål, vilket gör den till en unik laddstation.


Mennekes: Den kompakta designen gör denna väggbox till en idealisk laddstation i trånga utrymmen. Den 5 meter långa kabeln med typ 2 kontakt är enkel att handskas med och nästan alla nya elfordon som är tillgängliga i Europa kan laddas med den.

Bara att plugga in och ladda. Ingen auktorisation krävs. AMTRON Compact finns i 3,7 kW (en-fas) upp till 11 kW (tre-fas) laddeffekt, allt för att möta det breda spektrum av krav från olika elfordon och elnät. Statusindikator håller dig uppdaterad hela tiden.


Efuel: elbilsladdare som ären norsk uppfinning.
Efuel är prisvärda och innovativa, alla är uppkopplade gratis via 4G.

Ferroamp

Ferroamp: En investering i EnergyHub-baserad solproduktion ger dig solel när solen skiner men också den unika fasbalanseringen som ger dig lägsta möjliga huvudsäkring så att du kan ladda elbilen så effektivt som möjligt.

All data lagras i vår molntjänst så att du kan följa systemets funktion och minska dina elkostnader.

Solaredge växelriktare

Solaredge: SolarEdge växelriktaren kombinerar sofistikerad digital styrteknologi med effektiv kraftkonvertering för att uppnå överlägset resultat av solelproduktion och bästa tillförlitligheten.


Den fasta spänningsteknologin säkerställer att växelriktaren alltid fungerar med sin optimala ingångsspänning, oavsett antalet moduler i en sträng eller miljö.


Dataövervakning är integrerad i växelriktaren och rapporterar data från varje PV-modul. Dessa data kan överföras till webben och nås via SolarEdge-övervakningsplattformen för prestandanalys, feldetektering och felsökning av PV-system.

Delta växelriktare

Delta: Deltas trefasväxelriktare är lämpliga för privatpersoner, kommersiella, industriella och storskaliga solcellsinstallationer. Hela serien är IP65-klassad, vilket gör dem lämpliga för användning i olika utomhusmiljöer.


Att vara utrustad med 1 till 6 MPP-tracker ger våra växelriktare större effektivitet i elproduktionen jämfört med de som erbjuds av konkurrenter.


De har också programmerbara funktionalitetskontrollfunktioner som förbättrar driftsstabiliteten hos solcellsystem och elnät.

Har ni ett projekt på gång?

Erhåll en fri offert på ert projekt